Over deze site

Doel van deze website
1. deze website heeft als doel aan een breed publiek meer informatie te geven over ontwikkelingsachterstanden. Onze doelgroep bestaat uit mensen in Nederland en België, die meer te weten willen komen over ontwikkelingsachterstanden in het algemeen of over een specifieke ontwikkelingsachterstand in het bijzonder.
2. deze website heeft als doel een omgeving te bieden waar ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand, met een diagnose van een stofwisselingsziekte of zonder diagnose, hun ervaringen en een symptoombeschrijving kunnen delen met andere ouders.
3. deze website heeft als doel om de diagnose van kinderen met een onbegrepen achterstand in de ontwikkeling te verbeteren.
4. deze website heeft als doel om het inzicht in het natuurlijke beloop van zeldzame stofwisselingsziekten te verbeteren.

Deze website is onafhankelijk 
De website wordt gefinancierd door het Innovatiefonds Zorgverzekeraars en is een samenwerkingsverband tussen Volwassen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS) en het UMC Utrecht (afdeling metabole ziekten). VKS beheert de website. Er worden op de website geen advertenties getoond. De hele website is vrij van reclame.

Reageren is niet mogelijk